top of page
DSC09623.jpg

ONZE VISIE

 

Wij, La Martha, willen voor een eigentijdse creatieve aanvulling zorgen op de huidige decoratiemarkt.


Wij geloven dat duurzaamheid een belangrijke

factor zal spelen in de toekomst.


Wij trachten hier op in te spelen door handgemaakte decoratie artikelen aan te bieden die inspelen op de verschillende seizoenen doorheen het jaar.


Door een persoonlijke aanpak en een eigen invulling bekomen we een uniek en exclusief product dat jaren voor genot en plezier zal zorgen in de huiskamer.

DIT ZIJN WIJ

La Martha is een kleine familiale start-up en wordt gerund door Christiane Savelkoul en haar twee zonen, Michiel en Marnick Daniëls.


Christiane heeft een uitgebreide ervaring in de wereld van bloemsierkunst. Ze was vele jaren de zaakvoerder van de bloemenwinkel in het centrum van Bocholt “Bouquetterie”. Na een korte pauze in de bloemenwereld, is ze er weer helemaal klaar voor om haar decoratieve creaties naar buiten te brengen, samen met haar zonen.


Michiel Daniëls werkt als Sales Director voor een KMO in Diepenbeek en kent het reilen en zeilen van het bedrijfsleven. Michiel zal zich dan ook voornamelijk bezighouden met het zakelijke aspect van La Martha.


Marnick Daniëls combineert La Martha met zijn job als Accountmanager voor een KMO in Hasselt. In deze job is een goed klantencontact en het opbouwen van een klantrelatie een belangrijk aspect, dit zal hij dan ook met veel plezier doortrekken naar La Martha. Marnick zal de klantencontacten onderhouden, alsook het beheer van de social media.

ONZE NAAM...


Daar is goed en lang over nagedacht.

 

Christiane:
Het moest goed klinken, duidelijk zijn en toch speciaal. Er moest een link zijn met mijn 2 zonen, die medevennoten zijn van La Martha.

 

Martha van Edom is mijn “moeke” en overgrootmoeder van Michiel en Marnick.

Martha, daarvan werd een tijd geleden gezegd dat ze mijn beschermengel zou zijn. En ja, ze was een zeer zorgzame, bescheiden vrouw en mooi in alle aspecten.

 

Bij het zoeken naar een betekenisvolle naam kwam haar naam bij me op. En de ”M“ van Martha hebben we uitvergroot in het logo, wat dan ook staat voor Michiel en Marnick. Door hun vertrouwen en medewerking kan ik weer mijn creativiteit en passie uitoefenen. Samen vormen we het La Martha team met achter de schermen ook de steun en stille kracht van Jaak, mijn man en de vader van Michiel en Marnick.

Copper Texture 4.jpg

"EN ALS HET LEVEN JE LAAT STRUIKELEN, MAAK ER DAN EEN SALTO VAN...

bottom of page